Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 300

0
Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 300

Easy up 3x3m zwart 30mm (aluminium buizen) semi prof partytent opvouwbaar

Productomschrijving
 Specificaties Afmeting partytent: Lengte: 3,00m Breedte: 3,00m Hoogte: 3,00m Doorloophoogte partytent: 2,04m Inclusief: dakzeil, zijwanden, draagtas, frame, haringen en scheerlijnen Kleur: zwart doek, aluminium frame Materiaal doeken: 800D oxford dakzeil, 420D oxford zijwanden. Het dak is afgewerkt met een PVC coating en is waterdicht, de zijwanden zijn afgewerkt met een PE coating en zijn waterafstotend. Materiaal frame: aluminium ...

 Specificaties

 • Afmeting partytent: Lengte: 3,00m Breedte: 3,00m Hoogte: 3,00m
 • Doorloophoogte partytent: 2,04m
 • Inclusief: dakzeil, zijwanden, draagtas, frame, haringen en scheerlijnen
 • Kleur: zwart doek, aluminium frame
 • Materiaal doeken: 800D oxford dakzeil, 420D oxford zijwanden. Het dak is afgewerkt met een PVC coating en is waterdicht, de zijwanden zijn afgewerkt met een PE coating en zijn waterafstotend.
 • Materiaal frame: aluminium frame met buizen van 30mm. Deze kunnen door middel van een ‘druksysteem’ vast gezet worden op gewenste hoogte.
 • Gebruikersadvies: geschikt om enkele dagen achter elkaar op beschut terrein te gebruiken
 • Merk: Lizzely Garden & Living
Voor welke gelegenheden
 • Dakzeil volledig waterdicht, hierdoor geschikt als tijdelijke opslagruimte of overdekking.
 • Geschikt voor kortstondig tot langduriger en beschut gebruik.
 • Kan gebruikt worden voor een feestje, een race, een marktkraam of bijvoorbeeld voor andere evenementen waarbij een tijdelijke overdekking benodigd is.
 • Voor gelegenheden met 8 tot 12 personen te gebruiken. 
 • Zeer geschikt voor gelegenheden waarbij de gehele tent afgesloten dient te worden.

Plus- en minpunten

 • Aluminium buizenframe, zeer sterk!
 • Inclusief handig druksysteem!
 • Snel uit te klappen en op te zetten
 • Met draagtas, haringen en scheerlijnen geleverd
 • Ramen zijn niet af te dekken

Beschrijving
Gebruik
Deze Easy up kun je voor diverse doeleindes gebruiken. Deze partytent is ideaal voor een feestje in de tuin, dient als beschutting in de zomer of juist in de winter in combinatie met verwarming te gebruiken. Deze partytent kun je op alle gelegenheden gebruiken, zowel particulier als zakelijk! Wij adviseren je om deze tent niet langer dan enkele dagen op te laten staan en deze goed te verankeren en te verzwaren. Deze Easy up is niet goed bestand tegen veel regen en (harde) wind. Zoek je een partytent die hier wel tegen kan? Kijk dan eens naar onze Easy up semi prof 40mm!

Weerbestendigheid
Deze Easy up is steviger dan onze luxe variant, hierdoor kun je deze al enkele dagen achter elkaar op laten staan. Wij adviseren je wel om de tent te allen tijde te verankeren en te verzwaren, op die manier weet je zeker dat je lang plezier mag beleven van de partytent!

Accessoires
Bij de Easy up worden een draagtas, scheerlijnen en haringen geleverd zodat de tent extra kan worden verankerd bij slechtere weersomstandigheden. Ook kun je bij ons additionele stormharingen en spanbanden aanschaffen voor het geval de tent bijvoorbeeld in hardere weersomstandigheden geplaatst dient te worden.  De draagtas is geschikt om de tent in te vervoeren, niet om de tent in op te bergen.
 
Doeken
Het dak van deze Easy up tent is gemaakt van 800D oxford doek en is afgewerkt met een PVC coating. Dit houdt in dat het doek waterdicht is. De zijwanden zijn gemaakt van 420D oxford doek en zijn afgewerkt met een PE coating. Dit houdt in dat deze waterafstotend zijn. Je krijgt bij deze tent één wand met deur, twee wanden met raam en één blinde wand. Het dakzeil zit bij levering niet standaard op het frame, dit om defecten tijdens het openen van het pakket te voorkomen.

Doorloophoogte
Onze Easy up heeft verschillende doorloophoogtes, hieronder vindt je de drie belangrijkste:
- De doorloophoogte van het laagste punt is 2,05m hoog. Dit is gemeten aan de buitenkant van het frame. Dit laagste punt bevindt zich in het midden van de buitenkant, hier komt het frame een stukje onder het dak vandaan.
- De doorloophoogte in het midden van het frame is 2,02m. Dit is gemeten vanaf de grond tot aan de onderkant van het frame in het middelpunt van de tent.
- De doorloophoogte van het hoogste punt is 2,15m hoog, Dit is gemeten aan de buitenkant van het frame. Dit hoogste punt bevindt zich een paar centimeter naast het laagste punt, waar het frame weer gekruist omhoog loopt.
Let op: al deze maten zijn gemeten zonder dakzeil op het frame. Dit verschilt dus wanneer je het dakzeil op het frame plaatst!

Frame
Deze Easy up heeft een harmonicasysteem wat gemakkelijk uit te klappen is, op deze manier kun je binnen vijf minuten een complete partytent kan hebben staan, wij adviseren je deze tent met minimaal twee personen op te zetten. Het frame is gemaakt van aluminium en is in drie verschillende hoogtes te verstellen.

Verpakking
Deze partytent zit verpakt in één pakket met de volgende specificaties
Lengte: 1,50m Breedte: 24,0cm Hoogte: 24,0cm. Dit pakket weegt 21kg! 

Productspecificaties

SKU
353
EAN
8719627001018

Recent door jou bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking